محققان روی بیش از ۱۰ هزار نفر از ساکنان کره جنوبی که بین ۱۹ تا ۶۴ سال داشتند مطالعاتی انجام  دادند و مشخص شد افرادی که در رژیم غذایی خود از گوشت فراوان، نوشابه‌های گازدار، غذاهای سرخ کردنی و فست‌ فودها از جمله نودل‌ های فوری استفاده می‌ کنند در معرض افزایش چاقی‌ های شکمی و افزایش LDL یا کلسترول بد قرار دارند. بنابر این مطالعه، مصرف نودل‌های فوری بیش از دوبار در هفته سبب افزایش احتمال بروز سندرم متابولیکی می‌شود که یکی از عوامل بروز مشکلات قلبی به ویژه در ن محسوب می‌شود. طبق آنچه در سایت "وب بی ام" منتشر شده، مصرف نودل می‌تواند با خطر ابتلا به بیماری‌های مزمنی نظیر امراض قلبی، دیابت و حتی سکته مغزی مرتبط باشد.


پ.ن:

به مناسبت باز شدن پای نودل های بی خاصیت به سفره بی رنگ مردم!




مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Sarah موزیک فایر - متن آهنگ جدید - آتش موزیک طراحي لوگو | نمونه هايي از طراحي لوگو و نماد حسین عزیزی محوطه سازی با نوآوران اثر اس ام اس سرکاري کتابخانه عمومی هشت بهشت شهر جدید گلبهار